Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Membres de la PAH ocupen una dotzena d'oficines de Bankia contra els desnonaments

Activistes de la PAH ocupen una dotzena de sucursals de Bankia.

Europa Press

Barcelona —

Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) han ocupat el matí d'aquest dijous 12 sucursals de Bankia a Catalunya per reclamar un interlocutor que doni solució als 200 casos de desnonament que l'entitat té a la Comunitat.

En declaracions a Europa Press, una portaveu de la plataforma ha lamentat que Bankia és l'entitat financera que més ajuda estatal ha rebut i la que més desnona, i ha posat l'exemple d'un matrimoni de més de 90 anys.Tenen data d'expulsió del seu domicili als Hostalets de Pierola (Barcelona) el 11 de juny, ja que van actuar com a avaladors del seu fill per a un negoci.

La PAH pretén mantenir les ocupacions fins que el banc els ofereixi una solució per als casos catalans, que es gestionen des de Madrid, amb la paralització dels desnonaments i l'acceptació de dacions en pagament i lloguers socials.

A l'oficina principal de Bankia a Barcelona s'hi han desplaçat una cinquantena d'activistes, entre els quals figurava la portaveu oficial del moviment, Ada Colau, que ha preferit no fer declaracions als mitjans.

Etiquetas
stats