eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

Artur Mas compareixerà dilluns vinent davant la comissió d'investigació del cas Pujol

L'oposició volia que el president anés a la comissió a finals de març, després de Jordi Pujol, però ERC i CiU l'han votat per aquest dilluns per allunyar-ho del període d'eleccions

- PUBLICIDAD -
La Generalitat catalana quiere multiplicar por diez su número de "embajadas"

Artur Mas compareixerà dilluns.

El president de la Generalitat, Artur Mas, compareixerà finalment davant la Comissió d'Investigació del Frau i la Evasió fiscals i les Pràctiques de Corrupció, l'anomenada comissió Pujol, dilluns que ve. Els grups parlamentaris han protagonitzat aquesta tarda una picabaralla sobre la data concreta de la declaració del president de la Generalitat, que va ser evitada fins en quatre ocasions pel vot conjunt de CiU i ERC, però es va tirar endavant la setmana passada pel canvi d'actitud dels diputats republicans. Davant la citació, Mas va anunciar la seva voluntat de comparèixer com més aviat millor.

Els diputats de l'oposició temien que la voluntat del president sigui la de separar el màxim possible la seva compareixença de la celebració de les eleccions municipals previstes per al maig. Per això PSC, ICV-EUiA, PP, Ciutadans i les CUP han demanat que aquesta compareixença es faci a finals de març i sempre després de la de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol.

El portaveu d'ERC a la Comissió, Oriol Amorós, ha dit, però, que "comparegui quan vulgui" i que es resolgui com més aviat millor qualsevol dubte que hi hagi sobre l'actuació del president de la Generalitat. La representant de CiU, Meritxell Borràs, ha acusat l'oposició de demanar que comparegui més tard només per portar la contrària a Mas.

CiU i ERC han sumat després els seus vots perquè Artur Mas doni explicacions sobre el seu coneixement de les pràctiques de corrupció de les que s'acusa l'ex-president Jordi Pujol i la seva família d'aquí sis dies.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha