Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Carina Mejías (C's) denuncia Oriol Pujol a la Fiscalia per amenaces

Carina Mejías denuncia Oriol Pujol per amenaces.

elDiario.es Catalunya

La regidora de Ciutadans a Barcelona Carina Mejías ha denunciat a la Fiscalia l'exlíder de Convergència Oriol Pujol per un suposat delicte d'amenaces. Mejías ha tret a la llum un missatge que Pujol li hauria enviat el 2 de juliol, un dia després que Ciutadans plantegés al consistori l'obertura d'una comissió d'investigació sobre l'empresa pública Barcelona Regional i les seves adjudicacions a una firma vinculada a Pere Pujol. “Sabia que eres una persona recargolada. Això et donarà mal viure. Cuida't”, li hauria dit Pujol a Mejías.

La portaveu municipal de Ciutadans creu que aquest missatge “té caràcter intimidatori” en ser ella un càrrec públic, i per això ho ha denunciat aquest dilluns a la Fiscalia. Segons Mejías, la seva relació amb Oriol Pujol és ara inexistent i es va circumscriure al temps que van compartir acta de diputats al Parlament –va ser llavors quan es van intercanviar els telèfons–, fins que el convergent es va apartar de la política el 2014 en ser investigat pel cas de les ITV.

La comissió d'investigació proposada per Ciutadans, que al final va tirar endavant com a comissió de seguiment, sortia al pas de les irregularitats que van aflorar en la gestió de l'empresa pública Barcelona Regional, que depèn del consistori barceloní. Durant el mandat de Xavier Trias, l'empresa Entorn SA, dirigida per Pere Pujol, va rebre quatre adjudicacions per valor de 140.000 euros.

Etiquetas
stats