Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

CatalunyaPlural.cat s’incorpora al Grup de Diaris Digitals de Catalunya

elDiario.es Catalunya

Els mitjans de la Fundació Periodisme Plural, CatalunyaPlural.cat i El Diari de l'Educació, s’han incorporat al Grup de Diaris Digitals de Catalunya (GDDC), que es presenta aquest dijous al Col·legi de Periodistes de Catalunya (12.30h, Rambla Catalunya, 10). El GDDC va néixer fa ara un any i en aquest moments ja agrupa setze membres, amb la voluntat d’acollir tots aquells diaris que comparteixin els mateixos principis d’un periodisme independent i lliure.

La premsa de proximitat amb suport digital representa ja una eina informativa de primer ordre en la majoria de comarques catalanes. Són projectes en una clara expansió i una garantia de la pluralitat periodística que necessita una democràcia de qualitat. Són un signe de continuïtat de la rica i llarga tradició de premsa local i comarcal a Catalunya. La presencia d’un mitjà d’àmbit general, com CatalunyaPlural.cat, servirà per compartir continguts i per reforçar una visió de conjunt del país. A partir de la suma del treball de periodistes que coneixen a fons la realitat sobre la que informen.

CatalunyaPlural.cat convida tots els seus lectors i lectores a assistir a l’acte de presentació que estarà presidit per la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet. Hi intervindran Josep Carles Rius, director de CatalunyaPlural.cat, Marià Arbonès, director de Reus Digital, i Tomàs Prados, director tecnològic d'Eix Diari.

Formen part del GDDC els següents mitjans:

Etiquetas
stats