Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

ERC evita per quarta vegada la compareixença de Mas a la comissió del cas Pujol

Mas asegura que está dispuesto a comparecer en el Parlament si se lo piden

EFE

Barcelona —

Els vots d'ERC i CiU han evitat aquest divendres, per quarta vegada, que el president de la Generalitat, Artur Mas, comparegui davant la comissió d'investigació sobre el suposat frau fiscal que va cometre Jordi Pujol al Parlament de Catalunya.

La comissió d'investigació ha reprès avui els seus treballs amb la compareixença de l'ex fiscal Antifrau Carlos Jiménez Villarejo, que va ser un dels fiscals que va intervenir en el cas Banca Catalana als anys 80, en què es va veure implicat l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol.

La compareixença d'Artur Mas a la comissió d'investigació l'havia sol·licitat el PP, i a la mateixa s'hi han sumat PSC, ICV-EUiA, CUP i Ciutadans, mentre CiU i ERC hi han votat en contra.

El representant d'ERC, Oriol Amorós, ha argumentat que Mas pot donar compte del seu treball davant la Comissió d'Afers Institucionals i també en el ple del Parlament, per la qual cosa no cal que vagi a la comissió d'investigació.

Etiquetas
stats