eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

Fes-te 'Amic de la Fundació'

- PUBLICIDAD -

La Fundació Periodisme Plural necessita la col·laboració dels lectors per fer sostenibles els projectes que vol posar en marxa. El periodisme rigorós, en profunditat, de qualitat, independent, crític i amb un sòlid compromís ètic ja no és possible sense la implicació dels lectors. Quan els mitjans no són rendibles, són vulnerables a interessos que no tenen res a veure amb el servei públic de la informació. Per això el periodisme està en un veritable procés de reconstrucció que necessita l’ajuda de la ciutadania, la d’aquells lectors que volen compartir un projecte periodístic independent i lliure.

Volem crear una “comunitat de lectors” que, amb la suma de petites aportacions, facin possible una nova veu a Catalunya. Una veu que respongui a un únic interès: el periodisme. Que trenqui els cercles de silenci que intenten ocultar l’extraordinària pluralitat del país. Una veu que defensi amb honestedat la justícia social, els drets humans i una democràcia més avançada.

La Fundació Periodisme Plural ha creat la figura de l’Amic de la Fundació per arbitrar diverses fórmules d’aportació per part dels lectors i fer viables d’aquesta manera els seus projectes, encaminats a difondre els valors que comparteix amb els seus seguidors.

Per fer-te Amic de la Fundació, clica aquí!

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha