Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El concejal y la funcionaria de Chamberí que negaron licencia de obras a la pareja de Ayuso acabaron fuera de sus puestos
El PP de Feijóo cierra filas con Isabel Díaz Ayuso
OPINIÓN | '¡No disparen al periodista!', por Raquel Ejerique

Fes-te 'Amic de la Fundació'

Clica aquí i trobaràs els passos per ajudar a la Fundació Periodisme Plural a fer realitat el projecte catalunyaplural.cat

La Fundació Periodisme Plural necessita la col·laboració dels lectors per fer sostenibles els projectes que vol posar en marxa. El periodisme rigorós, en profunditat, de qualitat, independent, crític i amb un sòlid compromís ètic ja no és possible sense la implicació dels lectors. Quan els mitjans no són rendibles, són vulnerables a interessos que no tenen res a veure amb el servei públic de la informació. Per això el periodisme està en un veritable procés de reconstrucció que necessita l’ajuda de la ciutadania, la d’aquells lectors que volen compartir un projecte periodístic independent i lliure.

Volem crear una “comunitat de lectors” que, amb la suma de petites aportacions, facin possible una nova veu a Catalunya. Una veu que respongui a un únic interès: el periodisme. Que trenqui els cercles de silenci que intenten ocultar l’extraordinària pluralitat del país. Una veu que defensi amb honestedat la justícia social, els drets humans i una democràcia més avançada.

La Fundació Periodisme Plural ha creat la figura de l’Amic de la Fundació per arbitrar diverses fórmules d’aportació per part dels lectors i fer viables d’aquesta manera els seus projectes, encaminats a difondre els valors que comparteix amb els seus seguidors.

Per fer-te Amic de la Fundació, clica aquí!

Etiquetas
stats