Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

La Fiscalia Anticorrupció demana la imputació d'Oriol Pujol per suborn

La Fiscalía Anticorrupción pide la imputación de Oriol Pujol por cohecho

EFE

Madrid —

La Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat a la Sala Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la imputació del parlamentari català de CiU Oriol Pujol Ferrusola, com a possible autor d'un delicte de suborn comès en el cas de les ITV, segons han informat fonts fiscals.

Oriol Pujol ja està imputat en aquest cas per tràfic d'influències per haver pressionat suposadament a un alt càrrec de la Generalitat per col·locar a dit a un amic al sector de la inspecció tècnica de vehicles.

Al costat del parlamentari esmentat també hi apareixen implicats la seva dona, Ana Vidal Maragall, i els empresaris Ricard Puignou Vigo i Sergio Alsina Jiménez.

Segons la Fiscalia, el possible delicte que s'atribueix a Oriol Pujol va ser comès durant la tramitació parlamentària de la Llei de Seguretat Industrial publicada al Butlletí Oficial del Parlament el 23 de juliol de 2008, conegut com el cas de les ITV.

Etiquetas
stats