Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Fiscalia es querellarà contra Mas i diversos consellers pel 9-N

La Fiscalía se querellará contra Mas y tres consellers por el 9N

EFE

Barcelona —

La Fiscalia Superior de Catalunya té previst presentar demà una querella contra el president català, Artur Mas, i diversos consellers del Govern per suposades responsabilitats penals en el procés participatiu del 9 de novembre a Catalunya, han informat a EFE fonts jurídiques.

La querella, que es presentarà davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) donada la condició d'aforats dels denunciats, es dirigeix contra Mas, la vicepresidenta de la Generalitat, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau.

L'escrit que ultima la Fiscalia es podria dirigir també contra titular de la conselleria d'Interior, vinculada amb la confecció de les paperetes del 9N, elaborades per presos de les presons catalanes, però en principi no contra els responsables dels locals públics on es van instal·lar les urnes del procés participatiu, segons les mateixes fonts.

Etiquetas
stats