Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Generalitat prepara una sanció a Panrico per vulnerar el dret de vaga

El Gobierno catalán hace una inspección sanitaria en la planta catalana de Panrico tras tres meses parada

Europa Press

Barcelona —

La Inspecció de Treball ha obert un expedient sancionador contra Panrico per considerar que s'ha vulnerat el dret de vaga dels treballadors de la planta de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), ha informat CCOO aquest dimecres en un comunicat.

La resolució arriba després de la denúncia que va fer el comitè de vaga a l'octubre, on es reclamava la intervenció de la Inspecció de Treball per l'arribada de camions externs que portaven productes de la marca Panrico tot i que la planta de Santa Perpètua, on es fabriquen aquests productes, ja estava en vaga indefinida.

Els empleats de Panrico a Santa Perpètua segueix amb la vaga indefinida contra l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) per acomiadar 745 persones de tota la plantilla, i CCOO ha afirmat que segueix fent gestions amb la Generalitat perquè es pugui celebrar una reunió amb la direcció de la companyia per negociar una sortida al conflicte que dura des de l'octubre.

Etiquetas
stats