Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Guanyem, ICV-EUiA, Podem, Procés Constituent i Equo donen llum verda a la confluència a Barcelona

Membres de Guanyem Barcelona abans del primer acte de presentació de la candidatura / EDU BAYER

elDiario.es Catalunya

Llum verda a la confluència a Barcelona. La candidatura Guanyem Barcelona ha anunciat en un comunicat conjunt amb els altres actors que s'hi integren, ICV-EUiA, Podem, Procés Constituent i Equo, que han arribat a un acord per confluir en una candidatura conjunta en les properes municipals. Fins el 31 de gener totes les forces ho hauran de validar en els seus respectius espais.

El procés de confluència passa per unes primàries obertes al conjunt de la ciutadania en què es presentaran candidatures a cap de llista amb equips d'entre 5 a 20 persones. Tots els actors, però, es mostren favorables a la candidatura d'Ada Colau.

Guanyem Barcelona va aprovar ahir en un plenari obert a totes les persones que hi participen aquesta proposta. També ICV, com ha avançat aquest diari, va aprovar l'acord ahir en una executiva oberta a tota la militància de Barcelona, en què van renunciar a lluitar per al segon lloc en la llista de Colau, així com també Ricard Gomà va decidir fer un pas enrere davant les crítiques als seus anys al consistori.

Etiquetas
stats