eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

La jutge imputa Jordi Pujol Ferrusola per gestionar la fortuna oculta a l'estranger

L'expresident Jordi Pujol va assegurar davant del jutge que el seu fill gran va ser qui es va ocupar dels diners sense declarar a l'estranger un cop tots els germans van complir la majoria d'edat

- PUBLICIDAD -
Una juez de Andorra bloquea las cuentas de Pujol Ferrusola en seis entidades

Pujol Ferrusola, imputat també per la jutge de Barcelona

La jutge que investiga la fortuna oculta per l'expresident català Jordi Pujol ha citat a declarar com a imputat al seu primogènit, Jordi Pujol Ferrusola. La imputació del fill de l'expresident havia estat sol·licitada per l'acusació popular exercida per Manos Limpias, després que el seu pare reconegués davant la jutge que el seu primogènit va ser qui va administrar la fortuna oculta a l'estranger després d'accedir tots els germans a la majoria d'edat.

Pujol Ferrusola ha de declarar el 26 de març al jutjat d'instrucció 31 de Barcelona. La magistrada, a més -segons un comunicat judicial-, ha sol·licitat a Hisenda que confirmi si es va fer correctament la regularització de les declaracions complementàries de Marta Ferrusola i els fills Marta, Pere i Mireia.

El primogènit dels Pujol està ja imputat, i va declarar a mitjans de setembre, en la causa que instrueix el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz, que investiga presumptes delictes de blanqueig de capitals i contra la Hisenda Pública arran de les confessions de la exparella de Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez.

En el cas de la fortuna familiar sense declarar a l'estranger, i suposadament heretada del pare Florenci, Jordi Pujol va assegurar davant del jutge que mai va voler saber res d'ella, i que la van gestionar dues persones de la seva confiança fins que es va fer càrrec d'ella el seu fill Jordi.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha