Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La jutge imputa Jordi Pujol Ferrusola per gestionar la fortuna oculta a l'estranger

Pujol Ferrusola, imputat també per la jutge de Barcelona

elDiario.es Catalunya

Barcelona —

La jutge que investiga la fortuna oculta per l'expresident català Jordi Pujol ha citat a declarar com a imputat al seu primogènit, Jordi Pujol Ferrusola. La imputació del fill de l'expresident havia estat sol·licitada per l'acusació popular exercida per Manos Limpias, després que el seu pare reconegués davant la jutge que el seu primogènit va ser qui va administrar la fortuna oculta a l'estranger després d'accedir tots els germans a la majoria d'edat.

Pujol Ferrusola ha de declarar el 26 de març al jutjat d'instrucció 31 de Barcelona. La magistrada, a més -segons un comunicat judicial-, ha sol·licitat a Hisenda que confirmi si es va fer correctament la regularització de les declaracions complementàries de Marta Ferrusola i els fills Marta, Pere i Mireia.

El primogènit dels Pujol està ja imputat, i va declarar a mitjans de setembre, en la causa que instrueix el jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz, que investiga presumptes delictes de blanqueig de capitals i contra la Hisenda Pública arran de les confessions de la exparella de Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez.

En el cas de la fortuna familiar sense declarar a l'estranger, i suposadament heretada del pare Florenci, Jordi Pujol va assegurar davant del jutge que mai va voler saber res d'ella, i que la van gestionar dues persones de la seva confiança fins que es va fer càrrec d'ella el seu fill Jordi.

Etiquetas
stats