Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Josep Lluís Núñez ingressa a la presó

Josep Lluís Núñez ingressa a la presó a Quatre Camins per complir la condemna de dos anys

elDiario.es Catalunya

Barcelona —

L'expresident del Barça, Josep Lluís Núñez Clemente, i un dels seus fills han ingressat a la presó de Quatre Camins a mitja tarda d'aquest diumenge al no poder eludir la condemna que els ha estat imposada pel ‘Cas Hisenda’.

L'Audiència de Barcelona va rebutjar l'últim recurs de Núñez per intentar endarrerir el compliment de la pena de dos anys i dos mesos de presó, després de ser condemnat per un delicte de suborn. El constructor esperava poder guanyar temps mentre li era concedit l'indult que havia sol·licitat, però la resolució del tribunal va rebutjar el recurs interposat per Núñez i va ordenar el seu ingrés a Quatre Camins en el termini de 10 dies.



L'Audiència va imposar el 2011 a Josep Lluís Núñez i el seu fill una pena de sis anys de presó per trobar-los culpables de pagar inspectors d'Hisenda amb la finalitat d’eludir impostos de l'empresa Nuñez i Navarro, en un entramat de suborns conegut com “cas Hisenda”. Posteriorment, el Tribunal Suprem va rebaixar la condemna a dos anys i dos mesos, atenent als recursos de la defensa de Nuñez, que argumentava una dilació indeguda del procediment judicial.

L'expresident del Barça ha recorregut totes les resolucions des de llavors per intentar retardar la seva entrada presó, a l'espera que se li concedís un indult reclamat també al Govern.

Finalment, la setmana passada, l'Audiència de Barcelona li va negar l’últim recurs i va demanar l'execució de la sentència al·legant que havia existit “un gravíssim perjudici per a la Hisenda Pública”.

Etiquetas
stats