Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Un jutge de Liechtenstein arxiva la causa per blanqueig contra Jordi Pujol

Arxivada la causa a Liechtenstein contra Pujol

EFE

Barcelona —

Un jutge de Liechtenstein ha arxivat la causa per blanqueig de capitals que tenia oberta contra l'expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol, segons ha confirmat la Fiscalia d'aquest país al diari La Vanguardia.

El diari barceloní publica avui que la causa oberta contra Jordi Pujol es va tancar el passat 24 de novembre, sense que ningú hagi estat acusat, segons l'adjunt del fiscal general de Liechtenstein Frank Haun.

Precisament, la jutge de Barcelona que investiga la fortuna de Jordi Pujol a l'estranger ha acordat remetre una comissió rogatòria a Liechtenstein per obtenir informació sobre la investigació per blanqueig de capitals a l'expresident català i per esbrinar si la seva família disposa de comptes en aquest país.

La titular del jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona va tenir coneixement d'aquesta investigació a través d'un ofici de l'Oficina Central Nacional d'Interpol Espanya, que l'informava que el jutge de la Princely Court of Justice d'aquest país Michael Jehle investigava Pujol per blanqueig.

A través d'aquest ofici de la Interpol, el jutge demanava a la Justícia espanyola informació sobre els antecedents de Pujol i les causes que l'expresident català tingui obertes a Espanya, als efectes de preparar una comissió rogatòria relacionada amb la causa penal per blanqueig de capitals.

Etiquetas
stats