Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'últim debat d'investidura al Parlament se celebrarà els dies 5 i 7 de gener

Parlament de Catalunya

elDiario.es Catalunya

La Mesa del Parlament i la Junta de Portaveus s'han reunit aquest dilluns per acordar una última data per celebrar el debat d'investidura, abans que el termini expiri el 10 de gener. En cas que la CUP anunciï el dia 2 que està disposada a investir Mas, la Junta de Portaveus convocaria el ple d'investidura el dia 4 i el debat es produiria el dia 5. Si en aquest primer ple el candidat no obté majoria absoluta , el dia 7 es celebraria el segon, on podria ser proclamat per majoria simple.

La decisió de la Junta de Portaveus s'ha pres un dia després de l'assemblea de la CUP que aquest diumenge va acabar en empat, una situació inesperada que continua bloquejant la investidura de Mas. La candidatura de l'esquerra independentista ha anunciat que reunirà els seus màxims òrgans de direcció per decidir com interpretar aquest resultat. Amb aquest calendari imposat per la CUP, al Parlament només compta amb una setmana per celebrar els intents d'investidura.

Etiquetas
stats