Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

La Marató de TV3 recapta 8.864.016 euros després de tretze hores de programa

La Marató de TV3 ha recaptat fins a les 01:50 hores d'aquest dilluns un total de 8.864.016 euros, després de quinze hores de campanya, que va començar a les vuit del matí d'ahir a Catalunya Ràdio i va seguir a TV3 a partir de les deu, informa Televisió de Catalunya.

Els presentadors del programa televisiu, Mònica Terribas i Quim Masferrer, van actualitzar aquesta matinada el marcador, que supera ja els 8,8 milions d'euros, que es destinaran a finançar investigacions de malalties cardíaques.

El programa va arrencar a les vuit del matí a Catalunya Ràdio amb un especial d''El suplement', que presenta Sílvia Cóppulo, i a les deu va donar el relleu a TV3.

Nombroses personalitats del món polític i de la cultura han col·laborat en aquesta 23 edició de La Marató, entre ells el president de la Generalitat, Artur Mas, la seva dona, Helena Rakosnik, i diversos membres del govern català, que van atendre les trucades dels ciutadans que han participat telefònicament per realitzar donacions.

El programa, a més de recaptar fons per investigar les malalties cardíaques, pretén divulgar informació sobre aquest tipus de malalties, que provoquen la mort d'una de cada quatre persones a Catalunya i són la primera causa d'ingrés hospitalari.

Durant La Marató d'aquest any, persones malaltes del cor han explicat la seva experiència i altres que havien participat en anteriors edicions dedicades a les malalties cardíaques han explicat quina és la seva situació actual.

Durant tota la jornada, La Marató ha acollit també actuacions musicals i espectacles i gairebé 700 pobles i ciutats catalanes han organitzat més de 2.000 activitats per recaptar fons.

Etiquetas
stats