Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Neus Tomàs, nova directora de CatalunyaPlural

elDiario.es Catalunya

La periodista Neus Tomàs s'incorporarà a la plantilla d'eldiario.es a partir de setembre com a nova subdirectora d'eldiario.es i directora de Catalunya Plural, el mitjà associat a eldiario.es editat per la Fundació Periodisme Plural des de Barcelona.

Tomàs (Lleida, 1973) porta més de dues dècades dedicant-se al periodisme i està especialitzada en informació política. Va començar com a redactora a la Cadena Ser. Després de dirigir durant tres anys l'Oficina del Portaveu del Govern va passar a formar part de la plantilla d'El Periódico de Catalunya. En aquest diari ha coordinat la secció de Política i va ser la primera dona que va accedir a la seva direcció adjunta. A més d'exercir com a cronista i entrevistadora, col·labora habitualment com a analista en diversos mitjans, entre ells, TV3, Catalunya Ràdio i la Cadena Ser.

El seu nomenament és fruit d'un acord entre eldiario.es i la Fundació Periodisme Plural per millorar la nostra informació a Catalunya. En paraules de Josep Carles Rius, president de la fundació, “la seva incorporació servirà per reforçar Catalunya Plural, que, quatre anys després de néixer, ha aconseguit fer-se un forat en l'ecosistema de mitjans de Catalunya. Que una periodista de la seva trajectòria professional se sumi al nostre projecte demostra que el periodisme compromès i amb vocació ètica té futur”.

“Hem decidit nomenar una nova sotsdirectora a Barcelona perquè apostem per la informació catalana i perquè els propers mesos a Catalunya seran importants”, assegura Ignacio Escolar, director d'eldiario.es. “Volem tenir veu pròpia i ser referència tant per als lectors catalans com per als que busquen des de la resta d'Espanya una informació rigorosa i honesta sobre el que està passant allà”.

Al setembre, també s'incorpora a eldiario.es com a cap d'opinió el periodista Gumersindo Lafuente.

Etiquetas
stats