Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La companya de Patricia Heras acomiadada anuncia una querella per injúries contra Segur Ibérica

Silvia Villulas el dimarts a la roda de premsa en què es va demanar la reobertura del cas 4F / ENRIC CATALÀ

Tomeu Ferrer

Barcelona —

Sílvia Villullas –companya de Patrícia Heras, la jove condemnada en el judici del 4F que es va suïcidar durant un permís penitenciari– ha anunciat aquest dimecres que estudia presentar una denúncia judicial per les injúries que presumptament hauria inclòs en un comunicat per Segur Iberica, l'empresa que, segons va denunciar ahir, l'hauria acomiadat per aparèixer al documental 'Ciutat Morta'. Després que denunciés els fets en roda de premsa, l'empresa va emetre un comunicat per desmentir l'acomiadament.

L'anunci l'ha fet Sílvia en dues piulades en què mostrava el seu malestar pel contingut de la nota feta pública per la companyia:

CatalunyaPlural ha parlat amb Sílvia Villullas, que ha declarat que l'empresa “encara no m'ha comunicat res” respecte a la seva situació laboral. Però ha puntualitzat que el contingut del comunicat “falta manifestament a la veritat”, i ho justifica, per exemple responent al punt en què l'empresa, després d'afirmar que no havia estat acomiadada assegura que, “la seva relació amb Segur es limita a una setmana de prova a la seu central de la companyia a Madrid”. “Això és fals”, afirma Sílvia, “jo tinc un contracte amb l'empresa firmat el 8 de gener que té una durada fins al 7 de juliol”. A més, assegura que després de rebre l'acomiadament verbal va reclamar a través d'un burofax a Segur un document en què constés la decisió empresarial.

També es fixa en el darrer punt del comunicat en què Segur assegura que estudia el comportament de la seva empleada per si tingués incidència disciplinària. En aquest sentit, interpreta la frase com una amenaça.

Sílvia torna a repetir la versió que va donar a aquest diari indicant que se li va comunicar l'acomiadament de forma verbal quan dilluns passat va anar a buscar a la seva cap a l'estació de Sants i la va acompanyar fins a Cornellà, on hi ha la seu catalana de l'empresa Segur. D'allà va tornar en taxi a Barcelona perquè es trobava malament amb un atac d'ansietat.

Per tot això la companya de Patricia Heras s'ha posat en contacte amb dos companys de professió, és advocada laboralista, per estudiar l'acció judicial a tirar endavant contra Segur.

Etiquetas
stats