eldiario.es

Menú

Sánchez, als catalans: "Us estimem. Volem una Catalunya a l'avantguarda del canvi"

El líder del PSOE proposa obrir "un nou temps" a partir del 10-N i insisteix en la reforma constitucional com a solució

- PUBLICIDAD -
Sánchez dice que en próximos días hará "propuestas audaces" abogando por la intervención del Estado en la economía

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha enviat un missatge a "tots els catalans" en el dia en què se celebra el procés participatiu a Catalunya i ha assegurat que el PSOE vol una comunitat catalana "a l'avantguarda del canvi a Espanya". "Us estimem. Volem una Catalunya a l'avantguarda del canvi a Espanya", ha assegurat Sánchez en un acte de Joventuts Socialistes celebrat al Centre Cultural Sant Marc de Toledo, on ha incidit que "el més important" del 9 de novembre "és que demà és dia 10 i cal obrir un nou temps".

En aquest nou temps, ha dit Sánchez, des del PSOE "es va a obrir un espai polític per a la concòrdia, per posar fi a l'immobilisme i a la fractura", en el qual es van a proposar solucions "d'una Espanya de concòrdia i enteniment". "Una Espanya amb la reforma constitucional per la qual advoquem i que il·luminarà l'Espanya Federal que volem els socialistes", ha asseverat. "El que proposo és que obrim un nou temps i que canviem per bé el nostre país".

García-Page: "El que passa és per falta de diàleg"

El secretari regional del PSOE i candidat a la Junta de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, ha dit que el que està succeint a Catalunya és causa de "la falta de diàleg entre uns i altres", després del que ha agraït a Sánchez i als socialistes de Catalunya que vulguin ser "un pont de diàleg".

"Si hi ha un partit que pot convertir-se en un pont de diàleg i de concòrdia sense complexos i té les idees molt clares sobre Espanya i Catalunya és el PSOE de Pedro Sánchez", ha indicat el també alcalde de Toledo. En aquest sentit, ha afirmat que el secretari general del PSOE li toca "un paper molt important" perquè encara que avui sigui 9N "demà és el 10N i Espanya i Catalunya seguiran, i és necessari un pont de diàleg", ha manifestat.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha