Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

El Síndic de Greuges investigarà la mort d'un home a la comissaria de Les Corts

elDiario.es Catalunya

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha anunciat que obre una actuació d'ofici per aclarir les circumstàncies de la mort d'un home durant la nit del passat dijous a divendres mentre es trobava sota custòdia polical a la comissaria de Les Corts de Barcelona. Ribó ha indicat que va ser informat personalment del cas per part del conseller d'Interior, Ramon Espadaler, que s'ha compromès a facilitar-li tota la informació sobre aquest cas.

El Síndic indica que la investigació no comporta l'existència prèvia de “cap sospita de mal comportament” per part dels agents responsables de la custòdia del detingut. La investigació haurà de determinar, però, si la mort està relacionada d'alguna manera amb l'actuació policial.

Ramon Espadaler va comparèixer el divendres davant dels mitjans per explicar que l'individu, de 33 anys, estava detingut el dijous per furt a Ciutat Vella. Va ser atès primer al CAP Perecamps -perquè va demanar que el reconegués un metge- i després a l'Hospital Clínic, encara que es en desconeix el motiu; segons el conseller, podria haver consumit drogues. Segons va afirmar el conseller, el detingut va entrar pel seu propi peu en la cel·la però el van trobar mort al matí.

Etiquetas
stats