Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Troben mort a la comissaria de Les Corts de Barcelona un detingut pels Mossos

Europa Press

Barcelona —

Els Mossos d'Esquadra han trobat mort un detingut en una cel·la de la comissaria de les Corts de Barcelona i han obert una informació reservada per aclarir-ne les causes de la mort. Segons Interior, el mort, de 33 anys, va entrar ahir a la cel·la pel seu propi peu, però aquest matí han trobat el seu cos sense vida.

Per esvair dubtes, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha convocat d'urgència els mitjans de comunicació. Davant els periodistes ha declarat que l'home va ser detingut per furt dijous a Ciutat Vella i va ser atès primer al CAP Perecamps -perquè va demanar que el reconegués un metge- i després a l'Hospital Clínic, encara que es en desconeix el motiu; segons el conseller, podria haver consumit drogues.

Espadaler ha assegurat que, amb la informació que té, pot afirmar que la mort de l'home no té res a veure amb la seva detenció ni amb el seu període de custòdia a Les Corts, i ha justificat haver convocat els mitjans perquè la mort d'un detingut a comissaria és una cosa “excepcional”

Així sí, el conseller ha comparegut juntament amb el director dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, i el comissari en cap, Josep Lluís Trapero, una escenificació fins ara reservada només per a les rodes de premsa de més calat. Malgrat això, Espadaler ha assegurat el cas que no té res a veure amb la mort de Juan Andrés Benítez després d'una violenta detenció al barri del Raval, sinó que han comparegut tots perquè una mort en una comissaria és un fet “excepcional”.

Etiquetas
stats