eldiario.es

Menú

L'habitatge a Barcelona ja és la més cara de l'Estat

Un estudi de l'empresa taxadora Tirsa detalla que l'augment del preu de l'habitatge és del 21,7% respecte al 2016

La pressió inversora que pateixen els districtes més cèntrics i turístics de Barcelona expliquen l'augment dels immobles

- PUBLICIDAD -
La vivienda sube en España un 2,7 % y en Barcelona se dispara un 21,7 %

L'habitatge es dispara a Barcelona un 21,7% EFE

Barcelona ja és la ciutat més cara de l'Estat.  En només un any, la capital catalana ha augmentat un 21,7% la mitjana del valor dels immobles, arribant fins als 3.094 euros el metre quadrat.  L'estudi de l'empresa taxadora Tirsa detecta la forta revalorització que viuen els districtes de Ciutat Vella, Eixample i Sants-Montjuïc. 

El preu per metre quadrat a Barcelona es troba lluny de la mitjana del mercat immobiliari a Espanya    (1.245 euros el metre quadrat), amb una promig de preus un 39,2% per sota dels màxims assolits el 2007, enmig de la inflació de preus de la bombolla immobiliària. 

Segons el mateix director de l'empresa taxadora, Jorge Ripoll, els increments de preus a Barcelona es deuen a la pressió inversora que pateixen els districtes més cèntrics i turístics de Barcelona.  És la primera vegada que la mitjana de preus per metre quadrat a Barcelona supera Donostia. 

L'estudi detalla com darrere de Barcelona, entre les ciutats amb major pujada de preus respecte l'any passat es troben les ciutats d'Alacant (augment del 12,9%), Madrid (10,8%) i Vigo (10,2%) .  L'estudi de Tinsa també apunta que l'operació de venda d'un immoble a Barcelona triga de mitjana 3,6 mesos. 

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha