eldiario.es

Menú

Vagues parcials contra el tancament del centre de Rotocayfo a Sant Vicenç dels Horts

 UGT ha convocat les mobilitzacions reclamant que mantingui la plantilla i les condicions laboral

- PUBLICIDAD -

Conflicte a l'empresa d'arts gràfiques Rotocayfo, antiga Printer, de Sant Vicent dels Horts. UGT ha convocat aturades parcials els dies 25, 26 i 27 de novembre. El motiu és la reclamació d'una negociació amb totes les empreses del grup que asseguri els llocs de treball, amenaçats, segons el sindicat, per la política del grup, Impresia Ibèrica. Aquesta política ha consistit en la reducció de plantilla i l'enduriment de les condicions de treball.

Impresia va comprar Rotocayfo y Cayfosa a Sant Vicenç dels Horts l'any 2011. L’últim semestre la direcció del grup Impresia Ibérica ha anunciat el tancament del centre de treball de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat), traslladant el potencial industrial al centre de treball de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). Els treballadors han convocat vagues arran de la manca de compromís en la negociació del trasllat i la intenció de la direcció de modificar els drets dels treballadors del centre de Sant Vicenç, segons UGT.

L'empresa ha iniciat unilateralment els trasllats sense realitzar una negociació conjunta amb totes les empreses del centre. El sindicat reclama mesures no traumàtiques que respectin els llocs de treball i els drets dels treballadors del centre del Baix Llobregat.

Les aturades, de dues hores, van començar el 25 de novembre passat i es repetiran demà i el 28 de novembre, si abans no hi ha un acord que aturi el conflicte. A Sant Vicenç hi ha altres empreses del grup que podrien afegir-se a la mobilització si no hi ha acord en els pròxims dies.

 

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha