eldiario.es

Menú

El periodista Alfons Quintà va matar la seva parella després que ella volgués separar-se'n

Una nota que ha trobat la policia al domicili confirma que es tracta d'un cas de violència de gènere

- PUBLICIDAD -
El periodista Quintà dejó una nota en la que lamentaba que su mujer se quisiera separar

La  mort d'Alfons Quintà i de la seva parella, Victòria B., aquest dilluns va ser un cas de violència masclista. El periodista va deixar una nota abans de matar la seva parella i suïcidar-se amb una escopeta on deia que la dona es volia separar d'ell.

Els Mossos d'Esquadra descarten de moment que es tracti d'un doble suïcidi pactat i apunten com a principal hipòtesi un crim masclista, de manera que la jutgessa de guàrdia que va procedir a l'aixecament dels cadàvers s'inhibirà aquest dimecres o aquest dijous a favor del jutjat especialitzat en violència masclista.

Segons les citades fonts, Quintà va deixar una nota on comentava la intenció de la seva dona de separar-se'n, cosa que porta els investigadors a atribuir el crim a un cas de violència masclista. De fet, la dona, que treballava a un CAP de Les Corts, ja no vivia amb el periodista, segons el seu entorn. Els cadàvers van ser localitzats a casa de Quintà després que un familiar de la dona alertés que no havia anat a treballar i que no la podien localitzar.

Alfons Quintà era un periodista i advocat català que va tenir responsabilitats en diversos mitjans de comunicació a Catalunya, com El País, TV3 o El Observador, i va ser articulista de diversos mitjans catalans

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha