Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El periodista Alfons Quintà va matar la seva parella després que ella volgués separar-se'n

El periodista Quintà dejó una nota en la que lamentaba que su mujer se quisiera separar

CatalunyaPlural/EFE

Barcelona —

La mort d'Alfons Quintà i de la seva parella, Victòria B., aquest dilluns va ser un cas de violència masclista. El periodista va deixar una nota abans de matar la seva parella i suïcidar-se amb una escopeta on deia que la dona es volia separar d'ell.

Els Mossos d'Esquadra descarten de moment que es tracti d'un doble suïcidi pactat i apunten com a principal hipòtesi un crim masclista, de manera que la jutgessa de guàrdia que va procedir a l'aixecament dels cadàvers s'inhibirà aquest dimecres o aquest dijous a favor del jutjat especialitzat en violència masclista.

Segons les citades fonts, Quintà va deixar una nota on comentava la intenció de la seva dona de separar-se'n, cosa que porta els investigadors a atribuir el crim a un cas de violència masclista. De fet, la dona, que treballava a un CAP de Les Corts, ja no vivia amb el periodista, segons el seu entorn. Els cadàvers van ser localitzats a casa de Quintà després que un familiar de la dona alertés que no havia anat a treballar i que no la podien localitzar.

Alfons Quintà era un periodista i advocat català que va tenir responsabilitats en diversos mitjans de comunicació a Catalunya, com El País, TV3 o El Observador, i va ser articulista de diversos mitjans catalans

Etiquetas
stats