Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ada Colau tancarà la llista d'En Comú Podem per Barcelona

L'alcaldessa de Barcelona Ada Colau

elDiario.es Catalunya

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, tancarà la llista d'En Comú Podem, per la demarcació de Barcelona en les properes eleccions generals del 20 de desembre. En un comunicat, Barcelona en Comú ha informat que va demanar a l'alcaldessa ocupar aquest lloc simbòlic, i que Colau ha acceptat la proposta. De fet, la pròpia Colau va apadrinar aquest dilluns la presentació de la llista amb la qual Barcelona en Comú saltarà a l'escenari estatal assegurant que “es deixarà la pell per guanyar”.

Colau havia expressat la seva predisposició a col·laborar amb En Comú Podem, en cas que BComú l'hi sol·licités, sempre que aquesta col·laboració no interferís en les seves funcions com a alcaldessa de Barcelona. En el mateix comunicat, la coordinadora de BComú, integrada per per 40 portaveus de totes les àrees de l'organització, ha agraït i celebrat el suport de l'alcaldessa. En Comú Podem és la llista de confluència per a les eleccions generals de BComú, ICV, EUiA i Podem, que compta amb Xavier Domènech, ex comissionat de Memòria Històrica de l'Ajuntament de Barcelona, com a cap de llista.

Amb la incorporació a les llistes, encara que de manera simbòlica, Colau confirma el que aquest dilluns ja va verbalitzar, és a dir, que tindrà un paper important en la campanya de les generals. Tot el contrari que la nul·la participació que Colau va tenir a la campanya de les autonòmiques del passat 27 de setembre, que li va valer a l'alcaldessa crítiques fins i tot des de sectors que van integrar Catalunya Sí que es Pot.

Etiquetas
stats