Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

CSQEP proposa a la CUP presentar resolucions conjuntes al ple monogràfic sobre pobresa

El portaveu de CSQEP, Joan Coscubiela

elDiario.es Catalunya

El grup de Catalunya Sí que es Pot està obert a entendre's amb la CUP. Aquesta ha estat la resposta de la formació a la carta que aquest dilluns els van fer arribar els diputats de la CUP en la que lamentaven “la sensació de linxament” i els comminaven a treballar “colze a colze” en “la construcció d'alternatives i en la resposta que necessitem donar al procés que viu el país”. La formació independentista es queixava de la manca de complicitat entre grups teòricament pròxims en l'eix ideològic.

El portaveu de CSQEP, Joan Coscubiela, ha recollit el guant aquest dimarts i ha proposat als cupaires presentar resolucions conjuntes en un ple monogràfic sobre la pobresa. Coscubiela s'ha mostrat convençut que les propostes del seu grup sobre aquesta matèria estaran més a prop de la CUP que les de JxSí.

La formació ha anunciat també que el president del grup, Lluís Rabell, ha demanat una reunió amb les diputades de la CUP, Anna Gabriel i Eulàlia Reguant, que podria produir-se el dimecres a la tarda, per facilitar el treball conjunt entre els dos grups.

Coscubiela ha tret ferro a la carta de la CUP però ha justificat la distància de la qual es queixen els diputats de la CUP a la missiva assenyalant que mentre que ells donen suport al Govern de Junts pel Sí, CSQEP fa “oposició constructiva d'esquerres respectuosa amb tothom”, segons les seves pròpies paraules.

Etiquetas
stats