eldiario.es

Menú

La CUP cedeix els seus espais a la televisió als treballadors de Movistar en vaga

Un vídeo elaborat per la Marea Blava on expliquen la seva vaga serà emès a TV3 i BTV en els espais que la formació independentista té assignats fins que el conflicte laboral acabi

Els treballadors subcontractats de Movistar porten des del 28 de març en vaga, reclamant jornades de treball racionals, sous més justos i que les empreses els assegurin la jornada completa

- PUBLICIDAD -
Fotograma del vídeo de la huelga de Movistar

Fotograma del vídeo de la vaga de Movistar

La Marea Blava, formada per treballadors subcontractats de Movistar que porten més d'un mes en vaga, tindrà un espai a la televisió pública durant la campanya electoral. La CUP ha decidit cedir el seu bloc als treballadors perquè emetin un vídeo de 30 segons on expliquen la seva causa i donen un número de compte per donar suport a la seva caixa de resistència.

La CUP té assignats per part de la Junta Electoral 30 blocs de 30 segons a TV3, repartits durant els 15 dies que dura la campanya. Segons expliquen des de la formació, els 15 minuts en total estaran íntegrament destinats a emetre el vídeo que la Marea Blava ha realitzat, almenys fins que el conflicte laboral acabi.

Els treballadors en vaga van ocupar el divendres de la setmana passada una seu de Telefónica al centre de Barcelona per reclamar una reunió amb la directiva, reunió que finalment va ser fixada per a aquest dilluns. En cas que treballadors i empresa arribin a un acord en aquesta reunió, la CUP es plantejarà emetre el seu propi espot. Si no hi ha acord, la CUP continuarà cedint el seu espai. El vídeo de la Marea Blava ja ha estat emès a TV3 aquest dilluns a les 9:30, a les 11:30 i a les 13:30.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha