Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El patrimoni dels regidors de Barcelona, al descobert

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Albert Ollés

Barcelona —

Després de moltes discussions i algun retard, l'Ajuntament de Barcelona ha complert el seu compromís de fer públic el patrimoni dels 41 regidors del consistori. La revista La Veu del Carrer, editada per la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVVB), publica en el seu número de maig, per primer cop, les declaracions més destacades.

Els resultats no són, però, gaire convincents. Tot i que els regidors es van comprometre a adjuntar la darrera liquidació d'IRPF, de l'impost de patrimoni i del de societats, no hi ha cap organisme oficial que garanteixi que ho hagin fet o que l'informació aportada sigui certa. A més, gairebé tots han modificat entre gener i febrer d'enguany les primeres declaracions, presentades a finals del 2012.

Sota aquests condicionants, destaca l'ampli patrimoni immobiliari de l'alcalde, Xavier Trias, que també inclou un quadre del pintor Pere Pruna valorat en 18.000 euros. Pel contrari, el primer tinent d'alcalde, Joaquim Forn, només declara ser propietari del 50% d'un pis hipotecat i el tercer tinent d'alcalde, Antoni Vives, admet haver invertit en preferents. Joan Laporta, l'únic regidor que no viu ara de la política, declara cobrar una retribució anual bruta de 150.000 euros anuals del seu despatx d'advocats i, entre d'altres propietats luxoses, té una berlina valorada en més de 100.000 euros.

Seguir llegint a La Veu del Carrer.

[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE http://favb.cat/carrer128[if gte mso 9]>

Etiquetas
stats