eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

El Constitucional aixeca la suspensió sobre la conselleria d'Exteriors excepte el seu nom

La Generalitat va acordar l'1 de març canviar el nom de la conselleria per intentar esquivar la suspensió del TC

- PUBLICIDAD -
El Constitucional levanta parcialmente la suspensión sobre la Conselleria catalana de Exteriores

El Constitucional aixeca parcialment la suspensió sobre la conselleria Exteriors EFE

El Constitucional ha aixecat parcialment la suspensió cautelar sobre la conselleria d'Exteriors creada per la Generalitat de Catalunya, excepte pel que fa a la denominació del departament dirigit per Raül Romeva. El Govern de Mariano Rajoy va decidir el passat 5 de febrer impugnar davant el Tribunal Constitucional la creació de la conselleria d'Exteriors per part de l'executiu català i va demanar que fos suspesa la seva posada en marxa.

L'alt tribunal va admetre a tràmit el recurs, el que va suposar la immediata suspensió cautelar del departament d'Exteriors, que va ser una de les principals novetats del Govern de Carles Puigdemont.

La Generalitat va acordar l'1 de març canviar el nom de la Conselleria d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència pel d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, per intentar esquivar la suspensió del TC.

Romeva va dir que es tractava d'una modificació menor per mantenir intactes "les funcions" de la conselleria i sortejar el "debat semàntic".

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha