Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Convergència reincorpora el seu tresorer, imputat pel cas 3% i que va passar 21 dies a la presó

Viloca el dia de la seva detenció

elDiario.es Catalunya

Com a prova de la confiança indestructible en el seu tresorer, Convergència Democràtica ha tornat a incorporar Andreu Viloca al seu lloc de treball una setmana després de sortir de la presó. Tal i com publica aquest dijous el diari El País, Viloca treballa de nou a la seu del partit d'Artur Mas i segueix sent el responsable de les finances de la formació. Viloca va sortir fa una setmana de la presó de Quatre Camins gràcies al fet que els convergents van pagar els 250.000 euros de fiança.

El tresorer està imputat pel cas 3% i se li atribueixen sis delictes: suborn, prevaricació, finançament il·legal, tràfic d'influències, blanqueig de capitals i alteració de preus. En els últims dies ha tornat a deixar-se veure per la seu del carrer Còrsega de Barcelona i ha recuperat el seu despatx, registrat en dues ocasions per la Guàrdia Civil. Segons asseguren a CDC, la confiança de la direcció del partit a Viloca és “total”.

El tresorer ha de comparèixer setmanalment davant el jutge del Vendrell (Tarragona) que el va deixar en llibertat fa una setmana. Viloca va estar reclòs en un mòdul especial per a empresaris i càrrecs públics detinguts per corrupció. En el registre del seu despatx, els agents van trobar documents importants per a la investigació en una trituradora de papers.

Etiquetas
stats