Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

El 40 aniversari de la Diada de Sant Boi uneix ERC, CUP i Podem en un acte conjunt

Cartell de la Diada commemorativa del proper 9 de setembre a Sant Boi de Llobregat

elDiario.es Catalunya

ERC, la CUP i Podem commemoraran conjuntament el 40 aniversari de la primera concentració després de la dictadura franquista a Sant Boi de Llobregat. Segons han anunciat per mitjà d'un comunicat, els partits retran homenatge a Jordi Carbonell, exdirigent republicà i referent en la lluita antifranquista mort fa uns dies. “Que la prudència no ens faci traïdors”, paraules del mateix Jordi Carbonell, serà el lema de l'acte.

A l'acte hi assistiran la diputada de la CUP, Anna Gabriel, el lider de Podem a Catalunya i membre de Catalunya Sí que es Pot, Albano-Dante Fachín, i el vicepresident de la Generalitat i líder d'ERC, Oriol Junqueres. A més, hi participaran els secretaris generals dels principals sindicats catalans: Joan Carles Gallego (CCOO), Camil Ros (URT) i Carles Sastre (Intersindical CSC). Els partits han destacat la presència d'un dels organitzadors de la Diada de 1976, Miquel Sellarès.

Dos dies després de l'acte que ajuntarà en un mateix espai de reivindicació ERC, la CUP i Podem, els comuns organitzaran per la Diada el seu acte en record dels 40 anys de la concentració popular a Sant Boi de Llobregat. “Aquest homenatge vol recordar que les classes populars de Catalunya, quan s'organitzen, són els que millor defensen les llibertats socials i nacionals”, destacava Barcelona en Comú en un comunicat. El líder de Podem a Catalunya, Albano Dante, assistirà a les dues cites.

Etiquetas
stats