eldiario.es

Menú

El 40 aniversari de la Diada de Sant Boi uneix ERC, CUP i Podem en un acte conjunt

"Que la prudència no ens faci traïdors" serà el lema de l'acte, un homenatge a Jordi Carbonell, referent de la lluita antifranquista mort recentment

- PUBLICIDAD -
Cartell de la Diada commemorativa del proper 9 de setembre a Sant Boi de Llobregat

Cartell de la Diada commemorativa del proper 9 de setembre a Sant Boi de Llobregat

ERC, la CUP i Podem commemoraran conjuntament el 40 aniversari de la primera concentració després de la dictadura franquista a Sant Boi de Llobregat. Segons han anunciat per mitjà d'un comunicat, els partits retran homenatge a Jordi Carbonell, exdirigent republicà i referent en la lluita antifranquista mort fa uns dies. "Que la prudència no ens faci traïdors", paraules del mateix Jordi Carbonell, serà el lema de l'acte.

A l'acte hi assistiran la diputada de la CUP, Anna Gabriel, el lider de Podem a Catalunya i membre de Catalunya Sí que es Pot, Albano-Dante Fachín, i el vicepresident de la Generalitat i líder d'ERC, Oriol Junqueres. A més, hi participaran els secretaris generals dels principals sindicats catalans: Joan Carles Gallego (CCOO), Camil Ros (URT) i Carles Sastre (Intersindical CSC). Els partits han destacat la presència d'un dels organitzadors de la Diada de 1976, Miquel Sellarès.

Dos dies després de l'acte que ajuntarà en un mateix espai de reivindicació ERC, la CUP i Podem, els comuns organitzaran per la Diada el seu acte en record dels 40 anys de la concentració popular a Sant Boi de Llobregat. "Aquest homenatge vol recordar que les classes populars de Catalunya, quan s'organitzen, són els que millor defensen les llibertats socials i nacionals", destacava Barcelona en Comú en un comunicat. El líder de Podem a Catalunya, Albano Dante, assistirà a les dues cites.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha