eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

Els Prínceps d'Astúries, xiulats al Liceu

Alguns assistents a l'òpera 'L'Elisir d'Amore' escridassen els prínceps Felip i Leticia i d'altres els aplaudeixen

- PUBLICIDAD -
Los Príncipes de Asturias asisten a la ópera "L'Elisir d'Amore" en el Liceo

Imatge dels Prínceps d'Astúries ahir al Liceu.

Els Prínceps d'Astúries i Girona van ser rebuts ahir al Gran Teatre del Liceu amb alguns xiulets, tant a la seva entrada al recinte com després a l'interior, just abans que comencés la representació de l'òpera 'L'Elisir d'Amore'. Part del públic, davant l'escridassada, va respondre per la seva banda amb aplaudiments.

Flanquejats per la delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, els prínceps van entomar sense immutar-se les mostres de rebuig i les d'afecte. En acabat de la representació, segons informa Efe, van prendre part d'una recepció al Foyer del teatre, on el Príncep Felip hauria pronunciat en privat un discurs en català elogiant la tasca dels treballadors del Liceu. 

Els prínceps assistien a l'òpera de Gaetano Donizetti després d'acceptar una invitació de la institució barcelonina. Es tracta d'una versió amb direcció d'escena de Mario Gas i amb Daniele Callegari al capdavant de l'Orquestra Simfònica i Cor del teatre barceloní. Els principals protagonistes de l'obra, que el director d'escena situa en els primers anys del feixisme italià de Benito Mussolini, són el mexicà Rolando Villazón (Nemorino) i la polonesa Aleksandra Kurzak (Adina).

A l'esdeveniment hi van acudir també els consellers de Justícia i Cultura, Germà Gordó i Ferran Mascarell, respectivament, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el secretari d'Estat de Cultura, José María Lassalle, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, la delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, i el president del Patronat del Gran Teatre del Liceu, Joaquim Molins.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha