eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

Fernández Díaz diu que té un àngel de la guarda que l'ajuda a aparcar i es diu Marcelo

El ministre de l'Interior parla de les seves creences religioses en una sorprenent entrevista a La Vanguardia

- PUBLICIDAD -
Jorge Fernández Díaz besa una cruz durante su vista a Navarra / Ministerio del Interior

Jorge Fernández Díaz besa una creu durant una visita a Navarra / Ministerio del Interior

El fervor religiós de Jorge Fernández Díaz és ja conegut. El ministre de l'Interior ha dedicat els últims anys a condecorar verges, inaugurar casernes amb bisbes, meditar al  Valle de los Caídos o assistir a la beatificació de màrtirs de la Guerra Civil, però aquesta vegada ha anat més enllà. En una entrevista a La Vanguardia, Fernández Díaz explica alguns dels aspectes més personals de la seva pràctica religiosa. El ministre, que reconeix ser de missa diària i revela la seva preferència entre les verges per la Immaculada Concepció, explica que compta amb l'ajuda diària d'un àngel de la guarda. El responsable de les forces de seguretat de l'Estat indica que, l'àngel, anomenat Marcelo, l'ajuda "en les petites coses, com aparcar. I també en les grans, sempre ajuda".

Preguntat per la possibilitat de tenir un fill homosexual, Fernández Díaz, un dels impulsors del recurs del PP contra el matrimoni igualitari, respon que no és el cas, però que "procuraria exercir com a pare". Aniria el ministre al casament? "Doncs m'enduria un disgust", afirma, "però estaria al seu costat".

A més de parlar de Marcelo, Fernández Díaz explica el seu interès per la Teologia de la Història, "una disciplina que entén Déu com a Senyor de la Cronologia i de la història" i que resumeix d'aquesta manera: "res del que passa és casual , tot respon al pla de Déu!". Tot i això, el ministre de l'Interior diu ser evolucionista i no creacionista "perquè creure en Déu, malgrat el misteri, no contradiu la raó".

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha