eldiario.es

Menú

Jorge Fernández Díaz creu que "ni Goebbels" hagués fet el vídeo electoral de Convergència

El ministre de l'Interior considera d'"il·luminats que no tenen límit" i exigeix retirar el vídeo electoral en què Convergència anima els catalans a defensar la independència als sopars nadalencs d'empresa tot i el risc d'arruïnar-les

- PUBLICIDAD -
Cataluña concentra el 45 % de los focos de radicalización yihadista de España

El ministre de l'Interior i candidat del PP per Barcelona el 20D, Jorge Fernández Díaz EFE

El ministre de l'Interior i candidat del PP a les eleccions generals per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat que "ni Goebbels s'hagués atrevit" a fer un vídeo de campanya com el de Democràcia i Llibertat (DL), la candidatura amb la qual Convergència concorre al 20-D, en el qual s'anima als catalans a defensar la independència en els sopars nadalencs d'empresa tot i el risc d'arruïnar-les.

"Ni Goebbels [el ministre de propaganda nazi] s'hagués atrevit a tant, i sé el que estic dient. Ni Goebbels en la seva propaganda s'hagués atrevit a una cosa d'aquestes característiques", ha respost després de ser preguntat per aquest vídeo durant una atenció als mitjans aquest divendres a Barcelona.

Ha insistit que el vídeo "fa vergonya aliena i és propi d'èmuls de Goebbels en el que fa referència a la propaganda", pel que considera que DL hauria de demanar perdó.

Per ell, a més, el Govern en funcions és "un grup d'il·luminats que no té cap límit per aconseguir els seus objectius", i que fins i tot són capaços d'arruïnar sopars d'empresa i trobades entre companys que se celebren en dates nadalenques.

Ha considerat que aquest vídeo l'electoral "demostra fins a quin punt com més aviat millor és urgent que Catalunya surti d'aquest pou i torni al sentit comú i a l'equilibri", en al·lusió al procés independentista. S'ha dirigit directament al candidat de DL, Francesc Homs (CDC), "perquè contesti sobre aquest vídeo: si demana perdó o no demana perdó i retiren aquest vídeo".

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha