Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Jorge Fernández Díaz creu que “ni Goebbels” hagués fet el vídeo electoral de Convergència

El ministre de l'Interior i candidat del PP per Barcelona el 20D, Jorge Fernández Díaz

elDiario.es Catalunya

El ministre de l'Interior i candidat del PP a les eleccions generals per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat que “ni Goebbels s'hagués atrevit” a fer un vídeo de campanya com el de Democràcia i Llibertat (DL), la candidatura amb la qual Convergència concorre al 20-D, en el qual s'anima als catalans a defensar la independència en els sopars nadalencs d'empresa tot i el risc d'arruïnar-les.

“Ni Goebbels [el ministre de propaganda nazi] s'hagués atrevit a tant, i sé el que estic dient. Ni Goebbels en la seva propaganda s'hagués atrevit a una cosa d'aquestes característiques”, ha respost després de ser preguntat per aquest vídeo durant una atenció als mitjans aquest divendres a Barcelona.

Ha insistit que el vídeo “fa vergonya aliena i és propi d'èmuls de Goebbels en el que fa referència a la propaganda”, pel que considera que DL hauria de demanar perdó.

Per ell, a més, el Govern en funcions és “un grup d'il·luminats que no té cap límit per aconseguir els seus objectius”, i que fins i tot són capaços d'arruïnar sopars d'empresa i trobades entre companys que se celebren en dates nadalenques.

Ha considerat que aquest vídeo l'electoral “demostra fins a quin punt com més aviat millor és urgent que Catalunya surti d'aquest pou i torni al sentit comú i a l'equilibri”, en al·lusió al procés independentista. S'ha dirigit directament al candidat de DL, Francesc Homs (CDC), “perquè contesti sobre aquest vídeo: si demana perdó o no demana perdó i retiren aquest vídeo”.

Etiquetas
stats