Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

El PP equipara a Carles Puigdemont amb Nigel Farage i Marine Le Pen

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont

Luz Sanchis

La visita que Carles Puigdemont farà aquest dimarts a Brussel·les ha provocat de nou les crítiques del PP, que ha equiparat el president de la Generalitat amb ultradretans com Nigel Farage o Marine Le Pen. “La causa independentista cada vegada és més de Farage o de Le Pen”, declaren fonts de la delegació espanyola al Parlament Europeu.

El PP ha volgut deixar clar que la xerrada de Puigdemont es produirà en les instal·lacions de la Cambra, però que no és un acte de la Unió Europea. També, que no ha demanat ser rebut per cap autoritat “perquè ja sap que no el rebran”.

Tot i que el PP nega que hi hagi pressionat els eurodiputats perquè no hi assisteixin, sí que han apostat perquè aniran “membres dels verds, de l'extrema esquerra i, probablement, de l'extrema dreta”.

Al grup del PP a Brussel·les afirmen que a Puigdemont se'l rebrà dimarts “amb una mica d'estranyesa” i que fins i tot la reserva de la sala ha provocat conflicte per la utilització dels logos dels partits que integren el grup liberal. Ramon Tremosa i Raül Romera han estat els que s'han ocupat de l'organització. “Puigdemont vol fer un Brexit de la UE i Brussel·les no ho entén”.

Etiquetas
stats