Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Puigdemont nomena Lluís Puig Gordi com a nou conseller de Cultura

Lluís Puig Gordi, nou conseller de Cultura de la Generalitat, en una foto al seu perfil de Twitter

elDiario.es Catalunya

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha nomenat aquest dimarts com a nou conseller de Cultura Lluís Puig Gordi, fins ara director general de Cultura Popular de la Generalitat.

Puig, que prendrà possessió del càrrec aquest dimecres, substituirà Santi Vila, que des d'aquest dimarts és el nou conseller d'Empresa i Coneixement. Vila, al seu torn, reemplaça a Jordi Baiget, fulminat per Carles Puigdemont menys de 24 hores després que aquest qüestionés en una entrevista a El Punt Avui la celebració del referèndum.

Durant la celebració de la presa de possessió, que s'ha celebrat al Palau de la Generalitat, Puigdemont ha reconegut a Baiget la feina feta i ha donat les gràcies a Vila per acceptar el càrrec. “Estic convençut que deixes una herència que recollirà el conseller Santi Vila per aconseguir el que entre tots ens hem proposat”, ha dit Puigdemont a Baiget, que ha reconegut que és un dia que “no és fàcil”.

Etiquetas
stats