Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Rajoy respon a Puigdemont que “no es pot negociar d'esquenes a les vies democràtiques i a la Llei”

Rajoy i Puigdemont

Rodrigo Ponce de León

El president del Govern central, Mariano Rajoy, ha respost mitjançant una carta a la missiva que li va enviar el president de la Generalitat Catalana, Carles Puigdemont. Rajoy assegura que té “voluntat de dialogar i d'arribar a acords amb la Generalitat” però que “no es pot plantejar una negociació d'esquenes a les veritables vies democràtiques i a la Llei”.

El president de la Generalitat havia enviat una carta al cap de l'Executiu central on li exposava que “ha arribat el moment imprescindible perquè els dos governs puguin seure a la taula a dialogar” per “buscar una solució política pactada i acordada que doni resposta a la demanda de la ciutadania de Catalunya de poder decidir el seu futur ”.

Rajoy recrimina a Puigdemont la contradicció que plantegi “una amenaça tan greu a la convivència i l'ordre constitucional” i al mateix temps que “reclama al Govern de la Nació que accepti la celebració d'aquest referèndum, prepara un conjunt d'iniciatives legals que suposen la liquidació absoluta del nostre ordre constitucional”.

Etiquetas
stats