Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Rajoy rebrà Mas el dia 30 de juliol a la Moncloa

Rajoy i Mas es reuniran el proper 30 de juliol al Palau de la Moncloa

EUROPA PRESS - MADRID

El president del Govern ha decidit reunir-se amb el seu homòleg a la Generalitat el proper dimecres 30 de juny per parlar sobre el procés sobiranista català. Les declaracions fetes per ambdós bàndols acusant l'altre de falta de voluntat per canalitzar un diàleg han provocat que finalment aquesta trobada es produeixi abans del període de vacances d'agost.

La invitació de Rajoy respon a un correu electrònic enviat per Mas l'11 de juliol en què sol·licitava una reunió per abordar el procés independentista a Catalunya. Rajoy va respondre immediatament i finalment els equips dels dos dirigents han quadrat la reunió per a finals de mes.

La reunió es produeix després d'un any de distanciament entre els dos presidents, i a quatre mesos de la data en què Catalunya té previst realitzar el referèndum sobre la independència. Rajoy intentarà aproximar postures amb el president català de cara a rebaixar la tensió que envolta el debat i poder trobar una sortida per evitar la consulta.

Etiquetas
stats