eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

Les poblacions on governa la CUP voten més tot i la crida a l'abstenció

Badalona, on la CUP forma part de la confluència d'esquerres Guanyem Badalona que després d'un pacte d'esquerres va arrabassar l'alcaldia a Xavier García Albiol, registra a les 18 hores un augment de gairebé 4 punts en la participació respecte 2011

- PUBLICIDAD -
La CUP acusa a CDC y ERC de "uso partidista" de la negociación de investidura

La CUP va fer una crida a l'abstenció al 20-D EFE

La CUP, que encara la setmana decisiva per decidir si investeix a Artur Mas o força unes noves eleccions catalanes al març, va cridar als seus votants i simpatitzants a abstenir-se aquest 20-D. No obstant això, la participació augmenta en els municipis on els cupaires són al govern.

Badalona, on la CUP forma part de la confluència d'esquerres Guanyem Badalona que després d'un pacte d'esquerres va arrabassar l'alcaldia a Xavier García Albiol, registra a les 18 h. un augment de gairebé 4 punts en la participació respecte 2011.

A Sabadell, població del cinturó metropolità de Barcelona on la CUP (integrada a la Crida per Sabadell) governa amb ERC i ICV, la participació puja 3,4 punts.

A la demarcació de Girona (un dels feus de l'independentisme), la CUP governa en set poblacions petites, de menys de 5.000 habitants. A Viladamat la participació és un 0,2 menor que el 2011, però a la resta de pobles hi ha pujades. Per exemple, a Mieres es registren 13 punts més de participació, i a Celrà set.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha