Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

El jutge reclama a Pujol el testament del seu pare i demana dades a Suïssa i Andorra

Agències - Madrid

El Jutjat d'Instrucció 31 de Barcelona ha reclamat a l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol que li lliuri el testament del seu pare, Florenci Pujol, després que l'expolític confessés que tenia diners a l'estranger sense regularitzar des de 1980.

Segons ha informat aquest divendres el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), dintre de les diligències que instrueix el jutjat d'instrucció s'ha demanat a Pujol i la seva esposa, Marta Ferrusola, que aportin l'acceptació de l'herència que van rebre del pare.

Així mateix, s'acorda practicar les diligències que va sol·licitar la Fiscalia Especial contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada, per la qual cosa s'han lliurat les comissions rogatòries corresponents a Andorra i Suïssa perquè les entitats financeres d'aquests països informin de l'existència de comptes bancaris o instruments financers de qualsevol tipus a nom de la família Pujol o dels que figurin com apoderats o autoritzats.

Citat per l'Agència Tributària

D'altra banda, l'expresident de la Generalitat ha rebut aquest divendres una notificació de l'Agència Tributària per cridar a declarar després de confessar que va tenir diners a l'estranger sense regularitzar durant 34 anys.

Dos funcionaris de l'Agència Tributària s'han desplaçat fins Querabls, Girona, on es troba la residència propietat de la família de la seva dona, Marta Ferrusola, per lliurar-li la citació en mà.

“És de l'Agència Tributària, no tinc res més a dir”, ha respost Pujol a les preguntes dels periodistes que es trobaven a les portes del domicili en què està passant els últims dies.

Etiquetas
stats