Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Un robatori de cable afecta 40 trens i 20.000 viatgers en 4 línies catalanes

Un robatori de cable afecta 40 trens i a 20.000 viatgers en 4 línies

elDiario.es Catalunya

Un total de 40 trens i 20.000 passatgers de la xarxa de Rodalies de Renfe a Barcelona s'han vist afectats aquest matí per un robatori de cable que s'ha produït de matinada a Mollet del Vallès (Barcelona), i que ha repercutit en quatre línies ferroviàries.

Fonts de Renfe han informat a Efe que el robatori ha afectat les línies la R-2, R-2 nord, i la R-11, en què s'han produït retards d'uns 30 minuts de mitjana.

També s'ha vist afectada la R-8, que té la circulació interrompuda entre les estacions de Cerdanyola Universitat i Granollers Centre.

L'afectació en aquestes línies s'han començat a produir des que s'ha iniciat el servei, a les 05.30 hores, segons Renfe.

Les mateixes fonts han assenyalat que els viatgers afectats pel tall a la R-8 se'ls dirigeix als trens de la R-2 i R-7 perquè puguin desplaçar-se fins a la zona de destinació, però que l'alternativa implica un canvi de ruta.

Des de Renfe s'ha remarcat que no hi ha previsió sobre quan es normalitzarà el servei, ja que el restabliment dels sistemes depèn dels tècnics d'Adif.

Etiquetas
stats