eldiario.es

Menú

Un robatori de cable afecta 40 trens i 20.000 viatgers en 4 línies catalanes

El robatori ha passat durant aquesta nit i ha provocat fins a 3 incendis, que han produït un caos circulatori que afecta les línies R2, R2 nord, R8 i R11

- PUBLICIDAD -
Un robo de cable afecta a 40 trenes y a 20.000 viajeros al repercutir en 4 líneas

Un robatori de cable afecta 40 trens i a 20.000 viatgers en 4 línies EFE

Un total de 40 trens i 20.000 passatgers de la xarxa de Rodalies de Renfe a Barcelona s'han vist afectats aquest matí per un robatori de cable que s'ha produït de matinada a Mollet del Vallès (Barcelona), i que ha repercutit en quatre línies ferroviàries.

Fonts de Renfe han informat a Efe que el robatori ha afectat les línies la R-2, R-2 nord, i la R-11, en què s'han produït retards d'uns 30 minuts de mitjana.

També s'ha vist afectada la R-8, que té la circulació interrompuda entre les estacions de Cerdanyola Universitat i Granollers Centre.

L'afectació en aquestes línies s'han començat a produir des que s'ha iniciat el servei, a les 05.30 hores, segons Renfe.

Les mateixes fonts han assenyalat que els viatgers afectats pel tall a la R-8 se'ls dirigeix als trens de la R-2 i R-7 perquè puguin desplaçar-se fins a la zona de destinació, però que l'alternativa implica un canvi de ruta.

Des de Renfe s'ha remarcat que no hi ha previsió sobre quan es normalitzarà el servei, ja que el restabliment dels sistemes depèn dels tècnics d'Adif.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha