Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar

Humor i política, on són els límits?

elDiario.es Catalunya

L’Audiència Nacional ha condemnat Cassandra Vera a un any de presó i set anys d’inhabilitació absoluta per haver publicat al seu compte de Twitter 13 comentaris fent burla en relació a l’atemptat en què ETA va matar Luis Carrero Blanco, president del Govern sota el franquisme.

Per la seva banda, els presentadors del programa ‘El Intermedio’, el Gran Wyoming i Dani Mateo, hauran de declarar a l’Audiència Provincial de Madrid per haver fet un acudit sobre la creu que presideix ‘El Valle de los Caídos’.

Aquests dos fets se sumen a altres cassos en què es desdibuixa la línia que separa la llibertat d’expressió i de crítica política i el respecte a l’honor, la intimitat o els sentiments religiosos.

On s’ha de situar aquesta línia? Quins són els límits que l’humor o la sàtira política no haurien de traspassat?

Són preguntes que es planteja el programa L’AlternativaTV aquest divendres 28 d’abril, de 12:30 a 13:30 hores, sota el títol: 'Humor i política. On són els límits'.

Hi participaran:

  • JAUME CAPDEVILA, KAP. Ninotaire
  • PERE RUSIÑOL. Periodista. Redactor de Mongolia i Alternativas Económicas
  • ISABEL FRANC. Escriptora. Acaba de publicar Las humoristas
  • MARIKA VILA. Il·lustradora i sociòloga

L’Alternativa TV s’emet en directe, des de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, a través dels serveis de UAB Campus Media i compta amb l’impuls de la Fundació Periodisme Plural, l’associació Solidaritat i Comunicació-SICOM, i les publicacions Alternativas Económicas i Mongolia. El presentador és el periodista i professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, Frederic Pahissa.

Etiquetas
stats