Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

'L'Alternativa' comença amb un debat sobre el futur després de Syriza

Imatge del programa L'Alternativa

elDiario.es Catalunya

  • El rpograma, amb la participació de Andreu Missé, Joan Herrera, David Fernàndez, Sofia Tipaldou i Pablo Cotarelo es podrà seguir en directe aquest dimarts a les 12:30 a L'Alternativa TV

Sota el títol “I després de Grècia, què?” s'estrena el programa de debats L'Alternativa, presentat per Francesc Pahisa. Hi participaran Andreu Missé, director de Alternativas Económicas, Joan Herrera, coordinador nacional d’ICV, David Fernàndez, diputat de la CUP al Parlament, Sofia Tipaldou, politòloga grega que està fent un doctorat a la UAB, Pablo Cotarelo, de l’Observatori del Deute en la Globalització, estudiants de LaColumna.cat i el públic assistent.

L'Alternativa programarà, en el marc del nou projecte L'Alternativa TV, debats quinzenals sobre qüestions d’actualitat amb la participació de bons coneixedors dels temes que s’hi tractin i concedirà protagonisme al públic, format essencialment per estudiants universitaris, perquè facin preguntes i s’impliquin en el debat.

Les entitats promotores són: l’associació Sicom.cat, Solidaritat i Comunicació, la cooperativa que edita Alternativas Económicas, la Fundació Periodisme Plural (Catalunyaplural.cat/eldiario.es i El Diari de l’Educació), la revista Mongolia i el col·lectiu La Llamborda. La iniciativa compta amb el suport de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB i la implicació del col·lectiu d’estudiants LaColumna.cat.

L'Alternativa TV és un espai compartit de televisió i ràdio amb la voluntat de ser una plataforma audiovisual i multimèdia per internet que doni més visibilitat a iniciatives ja existents i que serveixi per explorar noves fórmules a la xarxa.

L’Alternativa TV està oberta a acollir totes aquelles iniciatives i mitjans que comparteixin els mateixos valors d'un periodisme compromès amb els ciutadans, crític, independent, lliure i que fomenti el debat democràtic.

Etiquetas
stats