Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

Els corredors de la Marató València ajudaran a una fundació amb cada quilòmetre d’entrenament

Imatge del Marató de València

elDiariocv

València —

Més d’un milió de quilòmetres. Aquest és l’objectiu que Marató València Trinidad Alfonso EDP, juntament amb l’aplicació mòbil Runator, llança a tots els participants de la prova.

Aconseguir-ho pot significar una diferència notable per a molts joves: en aquest cas, per cada participant que supere el repte la Fundació Trinidad Alfonso donarà un euro a l’entitat solidària de la cursa per al 2016, és a dir, a la Fundación de Ayuda a Niños y Adolescentes en Riesgo (ANAR).

Participar en aquesta iniciativa és tan senzill com registrar-s’hi a través de la web de Runator, sincronitzar l’App o el rellotge que habitualment s’use per a córrer i no oblidar-se’n en cap entrenament.

Així, tots els quilòmetres recorreguts amb vista a la cita del pròxim 20 de novembre s’afegiran a un mateix comptador que, finalment, es traduirà en un suport per a ANAR si la suma dels participants arriba a la xifra d’1 milió de quilòmetres.

Per a participar en aquest repte cal recórrer almenys 500 quilòmetres, entre els entrenaments previs a la prova i la mateixa Marató de València.

L’objectiu, d’aquesta manera, és doble. D’una banda, els maratonians es preparen de manera conscienciosa per a una cursa exigent com és una marató; de l’altre, col·laboren amb una bona causa: la de la Fundación ANAR.

D’altra banda, els runners que col·laboren rebran un dorsal personalitzable que podran compartir en xarxes socials amb l’etiqueta #RetoMaratonValencia per a informar els seus coneguts dels avenços i animar-los a sumar-se a aquest repte solidari.

A més, els que registren un mínim de 500 quilòmetres d’entrenament i completen la Marató de València el 20 de novembre tindran una inscripció preferencial en l’edició del 2017.

Què és Runator?

Runator és el punt de trobada per als runners. Una aplicació mòbil que et permet comparar, seguir i classificar al teu cercle de runners independentment de l’aplicació que utilitzen per a córrer.

Runator importa automàticament les curses de les aplicacions més utilitzades com Nike+, Runkeeper, Runtastic, Garmin o Polar, entre altres, i crea un entorn social on poder seguir gent que coneixes o buscar runners amb qui compartisques característiques semblants o córreguen en la teua mateixa ciutat.

A més crea un perfil amb l’històric del corredor que permet afegir-hi la informació de diverses aplicacions usades i facilitar així el canvi d’una aplicació a un rellotge o a l’ús d’una aplicació distinta. Runator desenvolupa el social running i fa d’aquest esport una cosa social.

Aquesta tecnologia permet la creació de curses i esdeveniments globals, i es pot participar en una mateixa cursa des de qualsevol indret del món, simplement utilitzant una aplicació o un rellotge de córrer.

Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

Etiquetas
stats