eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

Onze consells per a cuidar-te els peus abans de la marató de València

Corredors a l'eixida d'una competició a València.

Com a podòloga esportiva a València vull donar-vos uns consells que cal tenir en compte que us ajudaran per a poder córrer la marató en les millors condicions.

Abans de la carrera

Seguir leyendo »

Once consejos para cuidar tus pies antes del maratón de València

Corredores a la salida de una competición en València.

Se acerca el maratón de València, una prueba que llevan esperando muchos corredores, para la que han estado entrenando duro y que seguro han estado preparando con muchísima ilusión.

Como podóloga deportiva en València quiero daros unos consejos a tener en cuenta que os ayudarán para poder realizar la Maratón en las mejores condiciones.

Seguir leyendo »

El compte arrere comença amb un rècord mundial

Joyciline Jepkosgei, a la seua entrada a meta en el récord mundial femení

Queden 144 dies perquè València siga seu del Mundial de Mitja Marató, la prova bianual en la qual competeixen els millors atletes de la categoria de plata de la llarga distància. La capital del Túria arreplega el testimoni de Cardif i es converteix en un referent del running a nivell global. I no podia fer-ho amb una millor presentació que el rècord mundial de la distància aconseguit per la corredora Joyciline Jepkosgei diumenge passat 22 d'octubre en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i que va baixar el crono fins a 1:04:51.

Així que, el pròxim 24 de març -una setmana després de l'explosió de les Falles- la ciutat de València pot tornar a fer història en els 21.097 metres. Un esdeveniment en el qual la ciutat ja s'està abocant i que albergarà a corredors de primer nivell i aficionats de tot el món. Amb motiu d'aquest esdeveniment eldiario.es ha pensat el blog "Carrera al mundial" des del qual informarà de les últimes novetats de l'esdeveniment.

A més, quan queden quatre mesos per a la carrera, el periodista Sergi Pitarch plantejarà un entrenament setmanal per a aficionats amb consells d'experts en fisioteràpia i podologia per a evitar lesions i arribar a la competició en la millor forma possible.

Seguir leyendo »

La cuenta atrás empieza con un récord mundial

Joyciline Jepkosgei, a su entrada a meta que supuso el récord mundial femenino.

Quedan 144 días para que València acoja el  Mundial de Medio Maratón, la prueba bianual en la que compiten los mejores atletas de la categoría de plata de la larga distancia. La capital del Túria recoge el testigo de Cardif y se convierte en un referente del running a nivel global. Y no podía hacerlo con una mejor presentación que el récord mundial de la distancia conseguido por la corredora Joyciline Jepkosgei el pasado domingo 22 de octubre en el   Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso  y que bajó el crono hasta 1:04:51. 

Así que, el próximo 24 de marzo -una semana después de la explosión de las Fallas- la ciudad de València puede volver a hacer historia en los 21.097 metros. Un acontecimiento en el que la ciudad ya se está volcando y que albergará a corredores de primer nivel y aficionados de todo el mundo. Con motivo de este acontecimiento eldiario.es ha pensado el blog "Carrera al mundial" desde el que informará de las últimas novedades del acontecimiento.

Además, cuando queden cuatro meses para la carrera, el periodista Sergi Pitarch planteará un entrenamiento semanal para aficionados con consejos de expertos en fisioterapia y podología para evitar lesiones y llegar a la competición en la mejor forma posible.

Seguir leyendo »