Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

El ple de Bastille obri l'Arenal després de l'arrencada abrupta del dimecres

Gran afluència de públic a la primera jornada de concerts del Arenal Sound

EFE

Borriana —

L'Arenal Sound ha arrancat aquest dijous la seua programació oficial amb un ple total amb Bastille i després d'una arrencada abrupta en la nit del dimecres amb cancel·lació d'actuacions de la festa de benvinguda i col·lapse de gent per a entrar i eixir de la zona de la platja.

La vesprada ha arrancat, com és habitual en la cita musical borrianenca, amb una resposta tèbia de públic, que prefereix les hores primerenques per a la platja i per al botelló en les zones d'acampada.

Miss Caffeina ha organitzat la mateixa festa ballable de sempre i ha llançat un missatge contra l'homofòbia després de demanar als assistents que quan estiguen en la platja saluden amb el dit cor si veuen una avioneta taronja en el cel.

Lori Meyers segueixen amb la seua bona quota de seguidors i han resolt bé com és habitual comptant amb la participació del públic.

Després de Sidecars, amb moltes fans esperant per a fer-se fotos amb ells, Dinero ha comptat amb poc públic -fugit a la zona d'acampada o al macro botelló del passeig marítim- però no obstant açò segurament hauran sigut el millor de la nit.

Rock infalible i directe i que ha sabut a glòria entre els noms d'un cartell orfe de bones bandes de guitarres.

Quan s'acostava l'hora de l'actuació de Bastille milers de joves s'amuntegaven en l'escenari principal per a veure als britànics que visiten l'Arenal per segona vegada.

Els temes dels seus dos treballs han sonat intercalats dels més ballables als més íntims, i s'han atrevit a fer versions amb dubtós resultat “No Scrubs” de TLC i “The Rhythm of the Night” de Corona.

Després d'haver publicat diversos EP, Bastille va llançar el seu primer àlbum, “Bad Blood”, en 2013 que els va portar pel cap alt alt dels rànquing a Regne Unit.

Ara, amb el seu segon treball sota el braç, “Wild Blood” (2016), cada vegada té més adeptes a Espanya.

La nit espera un altre ple total amb les actuacions dels djs Jonas Blue i Martin Garrix.

L'organització preveu que els joves acudisquen ja al reclam del DJ i compositor britànic Jonas Blue i no esperen fins a última hora per a accedir al recinte per a l'actuació del considerat el DJ número u en el món, Martin Garrix, que saltarà a l'escenari principal a les 4.30 hores.

Bastille i Garrix han sigut els majors al·licients per al públic en el primer dia de programa oficial de l'Arenal Sound, que ha arrancat aquest dijous i culmina el diumenge.

Quatre dies de concerts precedits per dues festes de benvinguda que tradicionalment comptaven amb varis milers d'assistents.

Si ben enguany el dimarts, dia de la primera de les festes, 20.000 sounders ja estaven acreditats i instal·lats en les zones d'acampada i el dimecres ja eren 40.000 els que es trobaven a Borriana.

I van acudir en massa al reclam de la youtuber convertida en disc-jockey Dulceida, quan el recinte estava sol obert en la zona de la platja, el Beach Club, la més xicoteta de les dues en les quals estan distribuïts els escenaris.

L'augment dels controls de seguretat i l'accés de milers de joves al mateix temps van formar un tap en l'entrada que va haver de ser oberta per motius de seguretat per a deixar pas lliure i impedir aixafaments.

Així, quan ja no es cabia en el Beach Club, va arribar una nova tanda d'assistents que va obligar a obrir les eixides d'emergències.

La Policia Autonòmica va alçar un acta constatant l'excés d'aforament i la Guàrdia Civil va ser reclamada per a controlar l'eixida de la gent que es va produir sense ferits.

Les actuacions es van cancel·lar a partir d'aqueix moment, encara que des de l'organització sostenen que va ser a causa de problemes tècnics.

Superada la primera festa el segon dia ha arrancat amb normalitat i des de l'organització han assegurat que es preveu que finalitze igual.

Sobre este blog

Etiquetas
stats