Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Pixies, Franz Ferdinand i Mando Diao deixen les entrades del Low quasi exhaurides

Milers de persones omplin de gom a gom l'escenari principal del Low Festival

Laura Martínez

Benidorm es prepara un any més per al Low Festival. En la seua novena edició, el consolidat festival ha escollit de caps de cartell a Pixies, Franz Ferdinand i Mando Diao, tres referents del rock alternatiu internacional.

Al costat d'ells, com a segons grans reclams, el certamen aposta pels grups nacionals com Lori Meyers -que passen per la pràctica totalitat dels grans festivals d'estiu-, Fangoria, Ojete Calor o la Casa Azul. Prop de 100 grups per a tres jornades completes de festival.

La festa de benvinguda, dijous 27, serà a càrrec de Chk Chk Chk, , Miss Caffeina, Rusos Blancos i Miss Deep'in, grups que repetiran les seues actuacions al llarg del certamen. Segons l'organització, la majoria d'abonaments estan exhaurits i queden prop de 500 entrades.

Malgrat no tenir un concurs de bandes com a tal, el certamen vol deixar present la seua aposta per les bandes emergents. Els alacantins Montserrat tindran el seu espai el primer dia del festival i presentaran les seues noves cançons, mentre que els murcians Nunatak actuaran l'última jornada.

Sobre este blog

Etiquetas
stats