Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Declarats dos incendis forestals a Moixent i al Poble Nou de Benitatxell

Un helicòpter treballa en l'extinció de l'incendi de El Poble Nou Benitatxell

Europa Press

València —

Dos incendis forestals s’han declarat durant la vesprada d’aquest diumenge, l’un a la localitat de Moixent (València), a la zona del riu de Cànyoles, i l’altre al municipi alacantí del Poble Nou de Benitatxell, a la zona del mirador a prop de la urbanització Cumbres del Sol, segons ha informat el 112CV.

Fins a l’incendi de Moixent, que s’ha declarat al voltant de les quatre de la vesprada, s’han mobilitzat sis mitjans aeris, una dotació del Consorci Provincial de Bombers de València, dues unitats de Bombers Forestals, una autobomba, un agent mediambiental i una unitat de vigilància.

La carretera de Moixent a Fontanars està tallada i l’operatiu d’extinció treballa a hores d’ara per evitar que l’incendi arribe a la serra de la Talaia i una fàbrica de mobles.

Així mateix, a l’incendi del Poble Nou de Benitatxell, que s’ha declarat cap a la mateixa hora, s’han desplaçat dos mitjans aeris, tres dotacions del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, dues unitats de Bombers Forestals i dues autobombes.

Sobre este blog

Etiquetas
stats