Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El ninot d'Almirall Cadarso-Comte Altea es lliura del foc per votació popular

El ninot d'Almirall Cadarso-Comte Altea, indultat del foc.

Carlos Navarro Castelló

Un ninot d'estil molt tradicional que recrea una mare amb el seu fill en un lloc de peixateria del Mercat Central ha sigut el més votat de l'Exposició del Ninot per aclaparant majoria i, per tant, quedarà indultat del foc com ja va succeir la vespra amb l'infantil de Duc de Gaeta.

La figura forma part de la falla d'Almirall Cadarso-Comte Altea, obra de l'artista Manuel Algarra, que competeix en la Secció Especial. El conjunt del monument està obtenint molt bona crítica i sona com un dels candidats al podi de la categoria.

Aquesta comissió ja va aconseguir l'indult del seu ninot, també de la mà de Manuel Algarra, els anys 2011, 2012, 2015 i 2016.

El ninot d'Algarra, passarà a formar part del Museu Faller, l'únic museu del món que tria les seues peces per votació popular.

El ninot ha aconseguit 15.303 vots, molt per davant del segon amb més punts que ha sigut el de la falla Santa Genoveva Torres, amb 2.982 vots. El tercer que més ha agradat ha sigut el de Llanterna-Na Robella, amb 2.882 vots.

Etiquetas
stats