Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El cunyat de Barberá: “Si arribe a saber que la meua dona ha donat els 1.000 euros, l’unfle a galtades”

Asunción Barberá en una imatge de La Sexta.

elDiariocv

José Corbín és advocat de Mari Carmen García-Fuster, antiga mà dreta de Rita Barberá i una de les detingudes en la macrooperació que ha dut a imputar la cúpula del PP de València per un pretés blanqueig d’uns quants milers d’euros procedents de comissions il·legals a través de donacions per a l’última campanya electoral. També és el cunyat de l’exalcaldessa, ja que és casat amb Asunción Barberá, excap de gabinet de la seua germana. “Permeteu-me la llicència: Si arribe a saber que la meua dona ha donat els 1.000 euros, l’unfle a galtades”, ha declarat aquest dimecres, segons el diari Las Provincias.

“La meua dona és alta funcionària i té una carrera administrativa, el seu lloc en el gabinet de l’Alcaldia no tenia res a veure amb el grup municipal del PP”, ha afegit Corbín, que ha desvinculat així la seua dona, i també la seua defensada, de qualsevol implicació en un cas de corrupció política.

Etiquetas
stats