Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Detectats tres possibles casos de falsos metges que han exercit a València

Alguns metges al quirofan d'un hospital.

Carlos Navarro Castelló

“Amb la salut no es juga, un fals metge pot fer un mal diagnòstic o receptar un tractament perjudicial i això és una cosa molt greu contra la que cal lluitar”.

Així de contundent s’ha mostrat aquest dijous la presidenta del Col·legi de Metges de València, la doctora Mercedes Hurtado, en el marc del balanç anual de gestió de la directiva de l’entitat que presideix.

Entre les accions dutes a terme en l’exercici d’enguany, Hurtado ha fet una insistència especial en la comissió contra l’intrusisme creada el mes de febrer passat: “El Col·legi ja s’ha presentat com a acusació particular contra un fals metge que va ser detingut el mes de setembre passat i investiga dos possibles casos més”, ha revelat.

A més, la responsable de l’entitat ha fet un crida als pacients perquè denuncien qualsevol possible cas d’intrusisme.

Per a fer-ho, podran acudir tant a la seu del Col·legi situada en el número 34 de l’avinguda de la Plata com a l’Associació Valenciana de Consumidors (AVACU), situada al carrer del Doctor Sumsi, 28.

Hurtado ha explicat que, davant d’un possible cas d’intrusisme, l’entitat comprova si el sospitós està col·legiat i, si no és així, posa el cas en coneixement de la Fiscalia.

Una altra de les novetats posades en marxa per l’entitat és el portal de transparència a través del qual els metges poden veure les despeses del Col·legi.

Etiquetas
stats